VILAC – SPOMIN KAM SI SE SKRIL?

24,95 

Vilac družabna igra Kam si se skril?je odlična družabna igra za otroke od 3.leta dalje in za vso družino. Z igro otroci bogatijo besedni zaklad, krepijo komunikacijo, razvrščanje, zbranost in seveda spomin.

Otroci so pri iskanju parov zelo uspešni in zelo pogosto premagajo starejše igralce, kar jim dviga samozavest in jih dodatno vzpodbuja k igri. Družabne igre so odličen način za preživljanje skupnega prostega časa. Prav tako so družabne igre pomembne za razvoj otrokovih možganov saj spodbujajo kritično in logično razmišljanja, ter izboljšujejo spomin. Ob igranju družabnih iger se krepijo otrokove socialne veščine, bogatijo si besedni zaklad in gradijo odnos s sotekmovalci.

Šifra: TLVI6110S Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Spomin lahko igramo na več načinov: najprej otroku predstavimo vse sličice z licem navzgor in ga povabimo, da išče enake like. Drug način je ta, da eno sličico z isto podobo obrnemo z licem navzgor, drugo pa z licem navzdol. Otroka prosimo, da odkrije eno od zakritih sličic in poišče par. Tretji način je klasičen način spomina z vsemi zakritimi sličicami. Otroci so pri iskanju parov zelo uspešni in zelo pogosto premagajo starejše igralce, kar jim dviga samozavest in jih dodatno vzpodbuja k igri.

Karakteristike

Od 3. eta starosti dalje-
Vsebina: 100 kartic in 100 lesenih ploščic
Material: karton in les
Šifra artikla: Vilac 6110s

Morda vam bo prav tako všeč…

Naslov

Pojdi v trgovino