HABA – ROKAVICA Z LUTKAMI KMETIJA

21,95 

Kako na zabaven način pokazati otroku, kaj se dogaja na kmetiji? Rokavico na roko in hitro v domišljijski svet, kjer imajo glavno vlogo goska, krava, traktor …

Šifra: HBL304933 Kategorije: , , Oznake: , , , , ,

Opis

HABA rokavica z lutkami živali na kmetiji, popelje otroke na namišljeno potovanje po podeželju.  Igralna rokavica, ki predstavlja različne živali, rastline, predmete zagotavlja odlično zabavo. Na vsakem prstu se najde nekaj zanimivega- kravica z ropotuljico, goska, konjiček, jablana, hlevček in traktor, ki ob dotiku zašumijo ali zacingljajo. Ko si starši nadenejo igralno rokavico dobi otroška domišljija prosto pot! V hipu bo rokavica z lutkami poskrbela za nasmeh na otrokovem in tudi vašem obrazu.

Lutka je pomembna za komunikacijo. Je fizično prisotna, torej se je otrok v primerjavi z npr. risankami lahko dotakne. Lutka lahko otroka objame, mu poda igračko, se pogovarja. Otroci so v komunikaciji z lutko veliko bolj sproščeni kot z osebami. Z njo spregovorijo tudi o svojih stiskah in jih tako hitreje predelajo ter poskušajo najti odgovore in rešitve. Otroke uči govoriti odkrito, prepreči, da se otrok zapira sam vase. Lutke so primerne za potovanja, saj se lahko skrijejo v vsak žep in popestrijo pot.

Karakteristike

Od 6. meseca dalje
Dimenzije: 22 x 28 cm
Material: poliester, kovina

Igrača ustreza zahtevam standardnim varnostnim specifikacijam ASTM za potrošnike o varnosti igrač- F 963.

Go to Top