MONSTER TO GO LUTKA mali Tuddel

18,75 

Mali Tüddel ni samo majhen, ampak tudi izjemno spreten in okreten. Majhnost je lahko velika prednost pri igranju skrivalnic in zato velikokrat ostane nepremagan.

Šifra: MAW855 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,

Opis

Lutke Living Puppets “Monster to go” male pošasti nas s svojim navihanim izgledom spravijo v dobro voljo. Ročna lutka Monster to go Tuddel  je odlična igrača ali darilo za vse, ki obožujejo pošasti, mehke, kosmate igrače in lutke.

Ročna lutka ”LIVING PUPPETS MONSTER TO GO” je preprosta za uporabo – še posebej za male otroške rokice. Mali lutkar vstavi roko skozi odprtino na dnu lutke. Lutka ima premična usta, s katerimi lahko posnema veliko grimas.

Lutka je pomembna za komunikacijo. Je fizično prisotna, torej se je otrok v primerjavi z npr. risankami lahko dotakne. Lutka lahko otroka objame, mu poda igračko, se pogovarja. Otroci so v komunikaciji z lutko veliko bolj sproščeni kot z osebami. Z njo spregovorijo tudi o svojih stiskah in jih tako hitreje predelajo ter poskušajo najti odgovore in rešitve. Otroke uči govoriti odkrito, prepreči, da se otrok zapira sam vase. Lutke so primerne za potovanja, saj se lahko skrijejo v vsak žep ali nahrbtnik in popestrijo pot.

Karakteristike

Dimenzije: 26 cm Material: tekstil Navodila za vzdrževnje lutke: prati na 30°, ne uporabljajte belila, ne likajte, ne kemično čistiti, posušite na zraku. Prosimo, shranite vse podatke za prihodnjo uporabo Uporaba: roko vstavimo v trup, premika usta

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top