LUTKA VELIKA – DEKLICA ISABELLA

89,75 

Isabella je najboljša prijateljica z Bendixom, svoje prijateljstvo pa okolici izkazujeta s podobnim oblačenjem. Danes sta se oblekla isti majici. Ko se spoprijateljita, lahko nosita enaka oblačila, z šivanko,škarjami in malo spretnosti se da marsikaj sešiti.

Šifra: MAW709 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Velike ročne lutke ”LIVING PUPPETS” velikosti 65 cm so preproste za uporabo – tako za otroke kot odrasle. Lutkar vstavi roko skozi odprtino na zadnjem delu glave lutke. Lutka ima premična usta, s katerimi lahko posnema veliko grimas. Drugo roko lahko lutkar uporabi za premikanje lutkinih rok (s pomočjo rokava) – za pobiranje stvari, za ploskanje, mahanje ali objemanje.

Lutka je pomembna za komunikacijo. Je fizično prisotna, torej se je otrok v primerjavi z npr. risankami lahko dotakne. Lutka lahko otroka objame, mu poda igračko, se pogovarja. Otroci so v komunikaciji z lutko veliko bolj sproščeni kot z osebami. Z njo spregovorijo tudi o svojih stiskah in jih tako hitreje predelajo ter poskušajo najti odgovore in rešitve. Otroke uči govoriti odkrito, prepreči, da se otrok zapira sam vase.

Karakteristike

Od 3. leta dalje
Velikost: 65 cm
Material: tekstil (pranje na roke), oblačila so snemljiva

Go to Top