LONDJI – SPOMIN DIVJE ŽIVALI

19,25 

Tiger, lev, kenguru, slon in ostalih 12 živali čaka, da jim najdeš par. Zmagovalec je tisti, ki najde največ ujemajočih se parov.
32 karsno ilustriranih kart za igro spomina za otroke in odrasle.

Šifra: IGDI016 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Družabna igra je odličen način za preživljanje skupnega prostega časa. Prav tako je igranje družabnih iger pomembno za razvoj otrokovih možganov, saj vzpodbujajo kritično in logično razmišljanja, ter izboljšujejo spomin. Ob igranju družabnih iger se krepijo tudi otrokove socialne veščine, bogatijo besedni zaklad in gradijo odnos s sotekmovalci. Spomin lahko igramo na več načinov: najprej otroku predstavimo vse sličice z licem navzgor in ga povabimo, da išče enake like. Drug način je ta, da eno sličico z isto podobo obrnemo z licem navzgor, drugo pa z licem navzdol. Otroka prosimo, da odkrije eno od zakritih sličic in poišče par. Tretji način je klasičen način spomina z vsemi zakritimi sličicami. Otroci so pri iskanju parov zelo uspešni in zelo pogosto premagajo starejše igralce, kar jim dviga samozavest in jih dodatno vzpodbuja k igri.

Karakteristike

Od 3. leta dalje. Vsebina: 32 kartic in navodila Dimenzije: velikost kartic: 7 x 7 cm; velikost škatle: 16 x 16 x 3,5 cm Material: karton

Go to Top