VILAC – LESEN SPOMIN MELUSINE

24,35 

Kravica, čebelica, sonce, traktor in še marsikaj. Lesen spomin Vilac Melusine s prikupnimi ilustracijami za naše malčke.

Šifra: TLVI2477 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , ,

Opis

Vilac lesen spomin Melusine je odlična družabna igra, ki jo lahko igramo že z malčki od 2. leta dalje. Lesene ploščice so dimenzije 5 x5 cm z barvitmi sličicami. S spominom otroci bogatijo besedni zaklad, krepijo komunikacijo, razvrščanje, zbranost in seveda spomin.

Spomin lahko igramo na več načinov, zato lahko igro spomina prilagodimo starosti otroka. Najprej otroku predstavimo vse sličice z licem navzgor in ga povabimo, da išče enake sličice. Drug način je, da eno sličico z isto podobo obrnemo z licem navzgor, drugo pa z licem navzdol. Otroka prosimo, da odkrije eno od zakritih sličic in poišče par. Tretji način pa je klasičen način spomina z vsemi zakritimi sličicami.

Otroci so pri iskanju parov zelo uspešni in zelo pogosto premagajo starejše igralce, kar jim dviga samozavest in jih dodatno vzpodbuja k igri. Družabne igre so odličen način za preživljanje skupnega prostega časa. Prav tako so družabne igre pomembne za razvoj otrokovih možganov saj spodbujajo kritično in logično razmišljanja, ter izboljšujejo spomin. Ob igranju družabnih iger se krepijo otrokove socialne veščine, bogatijo si besedni zaklad in gradijo odnos s sotekmovalci.

Karakteristike

Od 2. leta dalje.
Vsebina: lesen spomin v leseni škatli, 48 kosov
Dimenzije: 22 x 17 x 4.5 cm
Material: les
Šifra artikla: Vilac 2477

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top