TEGU – VRTLJIVI HROŠČ zeleno – moder

15,75 

Ropotuljo se lahko povleče narazen, magnetki pa poskrbijo, da se vrne v prvotno obliko.

Opis

Zavrtite in povlecite vrtljivega hrošča, da izkusite čarobnost magnetov. Obrnite krilca in na to jih zavrtite nazaj na njihovo mesto, da zaslišite kako magneti naredijo “klik”. Elastična vrvica pa omogoča otroku da raziskuje tudi elastično napetost medtem, ko hrošček odleti skupaj z njihovo domišljijo.

Otrok se uči koordinacije gibanja in doživlja prvo izkušnjo vzroka in posledice (ko se dotakne ropotulje, se le-ta premakne ali zazvončklja). Vsi elementi nizov so zanimivih oblik, kar otroka vzpodbuja pri raziskovanju s prstki in usti.

Karakteristike

Od 1. leta naprej
Material: les
Elastika je učvrščena z najlonsko nitko, ki se je ne da pregrizniti. Zavezana je s trojnim vozlom, ki je ojačan z neškodljivim lepilom, primernim za igrače. Vsaka igrača je testirana na poteg in pregledana pod lupo za ugotavljanje morebitnih razpok.

Vzdrževanje

Tegu izdelki so posebni, zato potrebujejo tudi nekoliko drugačno nego kot ostale lesene igrače: Pred prvo uporabo Tegu igrače obrišite z vlažno krpo, nikoli pa jih ne izpostavljate preveliki vlažnosti in ne igrajte se z njimi v vodi. Če se Tegu igrače vseeno zmočijo jih posušite počasi na sobni temperaturi. Tegu igrač ne puščajte v bližini hišnih ljubljenčkov saj jih lahko poškodujejo, hkrati pa to predstavlja tudi tveganje za naše živali. V redkih primerih se Tegu igrače lahko poškodujejo, takrat jih prenehajte uporabljati. Poškodovanih Tegu igrač nikoli ne dajte otroku! Opozorilo! Tegu igrače vsebujejo magnete, ki lahko ob zaužitju povzročijo zdravstvene težave! V primeru zaužitja magnetov takoj poiščite zdravniško pomoč.

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top