JANOD – PRASKANKA – SVETLEČA V TEMI

14,35 

Izberi najljubši motiv, s pomočjo paličice nariši poljubni vzorec in svojo umetnino obesi na zid, in sicer na tako mesto, da se jo bo lahko videlo ponoči.

Šifra: TL7896 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

S pomočjo Janod ustvarjalnega seta bodo otroci lahko ustvarili čudovite slike, ki se bodo svetile v temi. V ustvarjalnem setu za praskanje je 8 slik, lesena palčica za praskanje in knjižica z navodili.

Janod ustvarjalni seti so odlični za umirjeno in ustvarjalno preživljanje prostega časa. Otroci se lahko prepustijo domišljiji in Janod praskanke okrasijo z lastnimi vzorčki ali pa sledijo navodilom v priloženi knjižici. Končni izdelek je lahko tudi voščilnica ali pa ga otroci ponosno obesijo na steno in uživajo v svoji ustvarjeni umetnini. Janod ustvarjalni seti so odlično darilo in pa način, da se otroci zabavajo brez ekrana tudi ko so v avtu, letalu ali v restavraciji.

Različni ustvarjalni kompleti so namenjeni temu, da otroci spoznajo različne materiale in različne tehnike, to pa so iztočnice za nadaljnjo samostojno ustvarjanje. Uspešno dokončano samostojno delo otrokom dviga samozavest in zato postajajo vedno bolj samostojni.

Karakteristike

Od 7. leta dalje
Vsebina: 8 praskank (4 črne, 2 vijolični in 2 modri), lesen pripomoček za praskanje in
Dimenzije pakiranja: 22 x 26 x 2 cm
Material: papir, les

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top