TEGU – POTOVALNI SET MUCA

24,25 

Tegu kocke so idealen sopotnik za na pot, saj magnetki poskrbijo, da kocke ne letijo naokoli. Zraven so narisani predlogi za sestavljanje, lahko pa pustimo domišljiji prosto pot.

Šifra: TEPALKTY Kategorije: , , Oznake: , , , , , , , , , ,

Opis

Magnetne lesene kocke Tegu “Travel Pals” so narejene za potovanja ali čakanja, saj jih je enostavno vzeti s seboj kamorkoli. Odlična igrača za igro brez ekrana, ko smo na poti, v restavraciji, čakalnici in seveda tudi doma. Vsi potovalni seti so sestavljeni iz 6 magnetnih kock: 4 trikotnikov in 2 paralelograma. Popolnoma združljiv z vsemi drugimi Tegu magnetnimi lesenimi kockami.

Karakteristike

Material: les
Vsebina: 6 magnetnih kock različnih oblik

Vzdrževanje

Tegu izdelki so posebni, zato potrebujejo tudi nekoliko drugačno nego kot ostale lesene igrače: Pred prvo uporabo Tegu igrače obrišite z vlažno krpo, nikoli pa jih ne izpostavljate preveliki vlažnosti in ne igrajte se z njimi v vodi. Če se Tegu igrače vseeno zmočijo jih posušite počasi na sobni temperaturi. Tegu igrač ne puščajte v bližini hišnih ljubljenčkov saj jih lahko poškodujejo, hkrati pa to predstavlja tudi tveganje za naše živali. V redkih primerih se Tegu igrače lahko poškodujejo, takrat jih prenehajte uporabljati. Poškodovanih Tegu igrač nikoli ne dajte otroku! Opozorilo! Tegu igrače vsebujejo magnete, ki lahko ob zaužitju povzročijo zdravstvene težave! V primeru zaužitja magnetov takoj poiščite zdravniško pomoč.

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top