TEGU – MUCA POTOVALNI SET

22,85 

Tegu kocke so idealen sopotnik za na pot, saj magnetki poskrbijo, da kocke ne letijo naokoli. Zraven so narisani predlogi za sestavljanje, lahko pa pustimo domišljiji prosto pot.

Šifra: TEPALKTY Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Mlajši otroci potrebujejo večje kocke, s katerimi so prej uspešni pri gradnji, večji pa potrebujejo manjše, ki jih vzpodbujajo k natančnim gibom in zbranosti.

Karakteristike

Material: les
Vsebina: 6 magnetnih kock različnih oblik

Vzdrževanje

Tegu izdelki so posebni, zato potrebujejo tudi nekoliko drugačno nego kot ostale lesene igrače: Pred prvo uporabo Tegu igrače obrišite z vlažno krpo, nikoli pa jih ne izpostavljate preveliki vlažnosti in ne igrajte se z njimi v vodi. Če se Tegu igrače vseeno zmočijo jih posušite počasi na sobni temperaturi. Tegu igrač ne puščajte v bližini hišnih ljubljenčkov saj jih lahko poškodujejo, hkrati pa to predstavlja tudi tveganje za naše živali. V redkih primerih se Tegu igrače lahko poškodujejo, takrat jih prenehajte uporabljati. Poškodovanih Tegu igrač nikoli ne dajte otroku! Opozorilo! Tegu igrače vsebujejo magnete, ki lahko ob zaužitju povzročijo zdravstvene težave! V primeru zaužitja magnetov takoj poiščite zdravniško pomoč.

Naslov

Pojdi v trgovino