TEGU- MAGNETNE BARVNE KOCKE – 24 KOSOV

69,85 

Uganka za bistre glave: zakaj se kocke včasih spojijo včasih pa ne? Število magnetnih kock nam omogoča neskončno možnosti sestvljanja oblik, igre ni nikoli konec.

Opis

Pri magnetih je kot pri straneh neba – nasprotna pola se privlačita, enaka pa odbijata. Kocke imajo nevidne magnete. Ker so lesene, je izgled vsake kocke malo drugačen, torej je vsaka edinstvena. Če dodamo še kolesa, lahko sestavimo veliko različnih vozil.

Karakteristike

Od 1. leta dalje
Vsebina: 24 pisanih kock (6 različnih oblik)
Dimenzije škatle: 36 x 26 x 5 cm
Material: les
Artikel lahko nadgradimo z vsemi kockami iz drugih Tegu setov.

Vzdrževanje

Tegu izdelki so posebni, zato potrebujejo tudi nekoliko drugačno nego kot ostale lesene igrače. Pred prvo uporabo Tegu igrače obrišite z vlažno krpo, nikoli pa jih ne izpostavljate preveliki vlažnosti in ne igrajte se z njimi v vodi. Če se Tegu igrače vseeno zmočijo jih posušite počasi na sobni temperaturi. Tegu igrač ne puščajte v bližini hišnih ljubljenčkov saj jih lahko poškodujejo, kar lahko predstavlja tveganje tudi za hišne ljubljenčke. V redkih primerih se Tegu igrače lahko poškodujejo, takrat jih prenehajte uporabljati. Poškodovanih Tegu igrač nikoli ne dajte otroku! Opozorilo! Tegu igrače vsebujejo magnete, ki lahko ob zaužitju povzročijo zdravstvene težave! V primeru zaužitja magnetov takoj poiščite zdravniško pomoč.

Morda vam bo prav tako všeč…

Go to Top