LONDJI – SPOMIN MOJ PRAGOZD

19,25 

16 parov živali iz jungle in vsi po svojih opravkih. Gospa miška je v vozičku odpeljala malega miška na sprehod, gospod žabec igra kitaro, mali opičnjak pa ravno malica. Poišči jim par, zmagovalec pa bo tisti, ki najde največ ujemajočih se parov.
32 karsno ilustriranih kart za igro spomina za otroke in odrasle.

Šifra: IGDI024 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Londji spomin Moj pragozd je odlična družabna igra za igralce od 3.leta dalje in za vso družino. S spominom otroci bogatijo besedni zaklad, krepijo komunikacijo, razvrščanje, zbranost in seveda spomin.

Spomin lahko igramo na več načinov, zato lahko igro spomina prilagodimo starosti otroka. Najprej otroku predstavimo vse sličice z licem navzgor in ga povabimo, da išče enake sličice. Drug način je, da eno sličico z isto podobo obrnemo z licem navzgor, drugo pa z licem navzdol. Otroka prosimo, da odkrije eno od zakritih sličic in poišče par. Tretji način pa je klasičen način spomina z vsemi zakritimi sličicami.

Otroci so pri iskanju parov zelo uspešni in zelo pogosto premagajo starejše igralce, kar jim dviga samozavest in jih dodatno vzpodbuja k igri. Družabne igre so odličen način za preživljanje skupnega prostega časa. Prav tako so družabne igre pomembne za razvoj otrokovih možganov saj spodbujajo kritično in logično razmišljanja, ter izboljšujejo spomin. Ob igranju družabnih iger se krepijo otrokove socialne veščine, bogatijo si besedni zaklad in gradijo odnos s sotekmovalci.

Karakteristike

Od 3. leta dalje.
Vsebina: 32 žetončkov in navodila
Dimenzije: premer žetončka: 6 cm ; velikost škatle: 13 x 18,5 x 5,5 cm
Material: karton

Morda vam bo prav tako všeč…

Naslov

Pojdi v trgovino