HABA – ROKAVICA Z LUTKAMI ŽIVALI V DIVJINI

21,95 

Kaj početa lev in zebra v divjini? Kje se pa skriva ptičica? Rokavico na roko in hitro v domišljijski svet, kjer imajo glavno vlogo lev, zebra, ptiček in čudežno drevo …

Šifra: HBL304932 Kategorije: , , Oznake: , , , , , , ,

Opis

HABA rokavica z lutkami Živali v divjini, popelje otroke na namišljeno potovanje po divjini.  Igralna rokavica, ki predstavlja različne živali in rastline zagotavlja odlično zabavo. Na vsakem prstu se najde nekaj zanimivega- lev z ropotuljico, zebra, drevo s kraguljčkom, rastlinice, ki ob dotiku zašumijo. Ko si starši nadenejo igralno rokavico dobi otroška domišljija prosto pot! V hipu bo rokavica z lutkami poskrbela za nasmeh na otrokovem in tudi vašem obrazu.

Lutka je pomembna za komunikacijo. Je fizično prisotna, torej se je otrok v primerjavi z npr. risankami lahko dotakne. Lutka lahko otroka objame, mu poda igračko, se pogovarja. Otroci so v komunikaciji z lutko veliko bolj sproščeni kot z osebami. Z njo spregovorijo tudi o svojih stiskah in jih tako hitreje predelajo ter poskušajo najti odgovore in rešitve. Otroke uči govoriti odkrito, prepreči, da se otrok zapira sam vase. Lutke so primerne za potovanja, saj se lahko skrijejo v vsak žep in popestrijo pot.

Karakteristike

Od 6. meseca dalje
Dimenzije: 22 x 28 cm
Material: poliester, kovina

Igrača ustreza zahtevam standardnim varnostnim specifikacijam ASTM za potrošnike o varnosti igrač- F 963.

Go to Top